Planuri de început de toamnă

Toamna-in-munti-271Nu mai e un secret că am renunţat la poziţia de redactor şef al Gazetei SF. Nu e vorba de scandal cum ar presupune unii (sau poate nu sunt eu corect informat) ci de diferenţe de opinii despre modul cum se rezolvă anumite probleme. Concursurile, se vor derula aşa cum a fost stabilit, lumea merge mai departe independent de voinţa noastră.

Dar, vă pregătesc şi surprize, bineînţeles plăcute.  Tot legate de concursuri. Aşa că fiţi cu ochii în patru şi pândiţi publicaţiile româneşti de gen, luna asta se anunţă o schimbare.

Din mai multe direcţii mi s-a oferit sprijin pentru o noua revistă. Mulţumesc tuturor. Sunt reţinut în privinţa aceasta, în primul rând pentru că alte proiecte la care m-am angajat nu îmi dau pace. Posibil să reevaluez această idee cam peste două luni. Până atunci, vă invit să citiţi primul episod al unei noi serii în Revista Nautilus. Nu am abandonat celelalte serii şi probabil veţi putea citi continuările în viitorul apropiat.

Dacă vă întrebaţi de ce sunt la al doilea editorial în Nautilus, vă pot spune că probabil sunt „prolix”, vorba unui meşter şi nu e vorba de schimbări în redacţia acestei reviste.

Cam atât pentru azi, ne-om mai vedea şi mâine.