Wolfpack, 13 Oct.

Wolfpack de octombrie s-a petrecut ieri, pe data de 13, un număr cu multiple semnificaţii. Am trecut pe acolo, cu gândul că revăd acel cenaclu cu care mă obişnuisem, fără orgolii excesive, fără strigăte şi ţipături. Probabil efervescenţa aniversară a zilei de ieri, detaliată şi la radio de mosh’ Ghidoveanu împreună cu dom’ profesor Pîtea cu ocazia a două zeci de ani de tras cu peniţa pe hârtie, să fi contribuit la aceasta.
Pe lângă proiecte, bârfe şi alte istorioare de mai mică importantă, autorul aniversat ne-a interpretat veridic textul domniei sale care va fi inclus în noua antologie a Moshului. A fost un chin presărat cu momente interesante, fiind lungă la citit, dar pasionant de discutat după.
Orgoliile au început a se manifesta imediat, la partea de critică şi discuţii. Moshul încerca să acopere cu totul din punct de vedere vocal, iar din când în când se ridica şi în picioare. Greu să înfrunţi o astfel de prezenţă.
Bineînţeles, şampania care a urmat, n-a făcut decât să arunce gaz peste foc, încingând şi mai mult spiritele. A fost frumos, prea bine pentru o zi ploioasă de toamnă. Iar când a venit vremea să plecăm, cu greu ne-am despărţit de gazdele noastre Teo şi Luci.
Iar la ultima întrebare răspund: “Da. Am demisionat din SRSFF şi nu mă mai vedeţi la Prospectart. Dintr-un singur motiv.”