O nouă publicație dedicată literaturii

wallpapere-sci-fiProiectul editorial anunțat nu cu multe zile în urmă a fost demarat. Revista online va fi dedicată genurilor ficționale ale literaturii contemporane fără a se limita la domeniul ficțiunii speculative (speculative fiction), având în vedere în primul rând valoarea literară a textelor.

Revista va fi accesibilă debutanților și nu numai, fără limită de vârstă, cu scopul declarat de a promova creațiile literare valoroase și a obține în final un produs tipărit, prin colaborarea cu alte publicații și edituri.

Ca tematică, secțiunile acoperite vor fi literatura, eseistica, materialele critice și articole de sinteză. Nu vor lipsi totuși lucrările grafice, prezentările creațiilor cinematografice sau lucrări acoperind domenii de interes. Vom încerca să obținem un model canonic, dar fără a pune accent pe rigoarea încadrării tematice a lucrărilor. Fiind în acord cu contemporaneitatea și privind în viitor, am observat că slipstreamul ca gen devine din ce în ce mai observat în lucrările moderne și ne așteptăm ca barierele dintre genuri să fie progresiv mai difuze. Repunem în obiectiv experimentul literar, dar în principal acea varietate care este agreată de cititori.

Pentru că este în primul rând o revistă adresată cititorilor!

Dacă vă simțiți în stare să oferiți materiale senzaționale, e momentul. Cuprinsul pentru primul număr a fost deschis, mai sunt încă texte de adunat, și dacă nu sunteți grăbiți, vom fi bucuroși să vă includem în următoarea ediție. Pagina de contact este calea cea mai rapida de a trimite materiale și mesaje, ca de obicei.