Lansare de carte: 9 ISTORII REUTILIZATE

lansareLansare de carte: 9 ISTORII REUTILIZATE de Eugen Lenghel, Editura Tritonic
Joi 13 Martie, ora 18:30, Ceainăria „La un ceai” – Str. Luigi Cazavillan 29
Prezintă: Dănuţ Ungureanu şi Bogdan Hrib

“Ritm, idee, suspans, finaluri neașteptate, accident științific, acțiune, teme de meditație, personaje solid construite, universuri cunoscute… Cam asta ne propune Eugen Lenghel într-o carte care trebuie citită mai ales de aceia care au rămas perpetuu îndrăgostiți de epoca de aur a science-fiction-ului și care știu din teorie sau simt din instinct că stilul clasic nu se demodează niciodată.”
Dan Doboş

Parteneri: KoolHunt, Academia Cațavencu, Radio România Cultural, Alternativ.ro, Gratuitor.ro

Mulţumesc tuturor celor care m-au îndemnat să scriu, care au avut răbdarea să parcurgă rândurile publicate online si vor avea înca şi mai multă dispoziţie de a le citi pe hârtie. E un hotar pe care ar fi trebuit să-l trec de mult, dar sper să recuperez printr-un ritm susţinut al apariţiilor. Povestirile sunt cât se poate de autentice, re-utilizarea lor fiind nici mai mult nici mai puţin explicată prin faptul că o parte dintre ele au apărut deja în reviste literare online, pe care puţini cred că le-au urmărit.

Astfel, vă îndemn cu deplină sinceritate să cumpăraţi cartea, să vă pot oferi un autograf şi cu toate criticile sau aplauzele voastre să purced la scrierea următorului volum.