Voluntarii nu demisionează (5)

Asaltul Griviţei de Dembitsky

Pentru că tot am amintit de vise. Istoria acestor ultimi ani este controversată. Sunt chiar unii care se pretind stăpânii adevărului, făcând jocurile la fel ca lorzii războiului din Aergistal. Nu mă îndoiesc, printre noi, nevăzuţi şi aparent insignifianţi sunt pesemne şi moştenitori cu drepturi legitime ai acestor lorzi. Dar asta nu înseamnă că toţi cei cu pretenţii chiar sunt ceea ce pretind a fi. Treaba lor, sunt liberi să se joace cu bucăţica lor de realitate.

Acest serial se încheie public aici, urmând a reveni la o dată neprecizată, sub formă de volum. Nu vă aşteptaţi la cine ştie ce dezvăluiri, aşa cum s-a crezut până acum. Va fi aventuros pe cât posibil, incitant, enervant. Dar va fi în întregime o ficţiune, poate mai puţin SF şi mai mult F. Vor mai fi publicate fragmente, dar nu înainte de a se fi încheiat iarna care se apropie.

Alte proiecte sunt mai stringente şi se cuvine să mă dedic lor, mai ales romanului care ar fi trebuit să apară în această toamnă, mult prea plină de evenimente nedorite şi asaltată de restanţele acumulate din vară.

Profitaţi de Soare cât mai mult, Îngheţul se apropie!